Wijn in overvloed, jouw onbespoten wijngids

Wijngids

'Een mooi gemaakte wijn geeft energie!'

Vindt jij het ook belangrijk waar je wijn vandaan komt?
In deze onbespoten wijngids ontdek je dat er veel meer is dan de wijnen die je tot nu toe gedronken hebt. De wijnen geven unieke smaken, een postieve impact op je eigen gezondheid én op die van onze bodem. Wil je je ook niet meer zo moe voelen na een glas wijn? Een mooi gemaakte wijn geeft energie!

 

Positieve waarschuwing; het is wel een beetje als 'de koffie zonder het suiker verhaal'; wanneer je eenmaal wijnen geproefd hebt zonder chemicaliën en andere troep, wil je niet meer anders. ;-)

Voor wie heb ik
de wijngids geschreven?

 

  • Deze wijngids is écht iets voor jou als je nieuwsgierig bent naar de (wijn)wereld! Je weet wel degelijk wat je lekker vind, maar kan nog niet goed keuzes maken. 

 

  • Je eet wellicht (af en toe) biologische groenten en fruit en wilt dit uitbreiden met wijn. Smaak, leefstijl (wat stop ik in mijn lichaam) en diversiteit spelen hierbij een rol.

 

  • Wanneer je je wijnkennis wilt uitbreiden. Mocht je een WSET of SDEN wijncursus aan het doen zijn of al hebben afgerond, is deze wijngids een onmisbare aanvulling op de klassieke benadering vanuit je studieboek. 

 

Mocht je wellicht minder goede ervaringen of (voor)oordelen rondom biologische, biodynamische en natuurwijnen, hebben dan is dit een mooi startpunt wanneer je wél nieuwe keuzes wilt maken, maar nog niet goed weet waar je moet beginnen.

Deze e-wijngids geeft antwoord op vragen als;

 

"Welke wijnstijl past op dit moment bij mij?"

"Is een vegan wijn duurzaam?"

"Is sulfiet ongezond voor me?

 

Via een test in de e-wijngids, ontdek je direct welk type wijn er op dit moment bij jou past!

Cork and Clever e-wijngids

Wijn in jouw bewuste leefstijl?

Ontdek welke wijn bij jou past

Bestelformulier

'Wijn in overvloed'

Jouw onbespoten
wijngids

€ 8,95 inclusief BTW
+
Gratis Bonus e-book
Leonie's wijnfavorieten

Bestelformulier

Ja, ik wil het e-book lezen*

Yes, Cork and Clever mag mij flessenpost sturen!

Ik ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens volgens de privacyverklaring en ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.*