Een fles wijn als verbindende factor
tussen jou, je vrienden, familie en collega's!

Samen Proeven

Hier worden voor jou wijnideëen geplant, verbouwd en geoogst!

'Samen proeven' is namelijk een plek voor proeverijen, evenementen en wijnboxen voor op een toffe locatie en voor bij jou thuis. Je vindt hier unieke samenwerkingen, zodat jij profiteert van wijnbelevingen met een onbespoten synergie!

 

Lekker 'out of the wine box'. 
Iets voor jou?

Samen Proeven

Cork and Clever meets Woldevins

We hebben een ‘Rookie WijnBox’ met een 3-tal wijnen voor je samengesteld om laagdrempelig kennis te maken met onbespoten wijnen. Je ontvangt de wijnen inclusief de e-wijngids 'Wijn in Overvloed, jouw onbespoten wijngids' cadeau met uitleg hoe je je bewuste leeftstijl kunt doortrekken met een glas wijn in je hand. 
 

Rookie WijnBox

'Rookie Wijnbox' 3 wijnen + gratis e-book (twv €8,95) voor €52,- gratis bij je thuisbezorgd.


Een 'Rookie' is natuurlijk letterlijk een nieuwkomer. Een wijnpakket met een knipoog. Ben je nog niet zo thuis in de duurzame wijnwereld van bio, biodynamisch en natuurwijnen, dan is dit een mooi wijnpakket om ervan te proeven! 
 

Meer weten over Woldevins?

De Catalaanse wijnen die Kim in zijn portfolio heeft, zijn stuk voor stuk op het ritme van de natuur gemaakt; duurzame wijnen van kleine producenten. Deze visie is een mooie match met Cork and Clever en wij denken ook met jou!

Ja, stuur me een Rookie Wijnbox!
Cork and Clever meets Woldevins

Ga je liever Full Monty?

'The whole shebang'! Met deze 6 wijnflessen zit je er relaxed bij, ondanks de pure naaktheid van deze wijnen. Je smaakpapillen zullen overtroffen worden met de inhoud van deze Full Monty WijnBox. Uiteraard stuk voor stuk duurzaam geproduceerd. 
 

'Full Monty Wijnbox'

2 x wit, 4 x rood voor €99,- gratis bij je thuisbezorgd. 

Ja, the whole shebang voor mij!
Ga je liever Full Monty?

Wijn Agenda

Wijnliefhebbers​ 

 
Professionals

  • [ Plek voor jouw event of proeverij ]
     

Jouw proeverij of evenement ook onder de aandacht brengen?  

Ja, deze mag in de agenda!
Wijn Agenda

Message in a bottle

Wil jij ook (tijdelijk) onderdeel uitmaken van zo'n smakelijk initiatief met en op Cork and Clever? Stuur me vrijblijvend een 'message in a bottle' om digitaal of liever nog in het echt een glas wijn te drinken. #samenisveelleuker

Ja, ik wil sparren!
Message in a bottle