Een fles wijn als verbindende factor
tussen jou, je vrienden, familie en collega's!

Samen Proeven

DE plek voor proeverijen, evenementen en wijnboxen voor op een toffe locatie en voor bij jou thuis. Je vindt hier unieke samenwerkingen, zodat jij profiteert van wijnbelevingen met een onbespoten synergie! 

 

Lekker 'out of the wine box'. 
Iets voor jou?

Cork and Clever x Wijnkoperij van Paesen

Voor jou heb ik samen met Pascal van Wijnkoperij van Paesen een selectie gemaakt van wijnen die iets onverwachts brengen! De gedeelde duurzame wijnpassie tussen ons kun je deze maand proeven in een aantal Indian Summer wijnboxen.

 

Indian Summer Buitenbox Indian Summer Binnenbox Indian Summer Surprisebox

 

De Indian Summer staat voor de deur!
Denk aan een mooie nazomerdag met een fris tintje; gezelligheid met kaarsen, feestverlichting in de tuin en misschien wel een (buiten)haard. Pak dat kleedje, serveer iets lekkers uit het seizoen en trek een fles open uit een Indian Summer wijnbox! We hebben meerdere wijnboxen samengesteld, waarbij je per gelegenheid en sfeer kijkt waar je zin in hebt (keuze tussen 3 of 3 x 2 flessen). Zo kun je nog eens afwisselen.
 

In welke sfeer ben jij en welke wijnen passen daarbij?

 

Doe de wijntest!
Cork and Clever x Wijnkoperij van Paesen

Wijn Agenda

Wijnliefhebbers​ ​  ​

 Professionals

  • [ Plek voor jouw event of proeverij ]
     

Jouw proeverij of evenement ook onder de aandacht brengen?  

Ja, deze mag in de agenda!
Wijn Agenda

Message in a bottle

Wil jij ook (tijdelijk) onderdeel uitmaken van zo'n smakelijk initiatief met en op Cork and Clever? Stuur me vrijblijvend een 'message in a bottle' om digitaal of liever nog in het echt een glas wijn te drinken. #samenisveelleuker

Ja, ik wil sparren!
Message in a bottle