Jouw onbespoten wijnplatform

Lees ervaringen van anderen!

Lees over de ervaringen van wijnliefhebbers en wijnprofessionals op Cork and Clever en met Leonie, het gezicht achter dit wijnplatform. 
  

Lees ervaringen van anderen!

Anne Lekkerkerker - Biologische wijngaard Domaine Lachat

Cork and Clever is een mooi platform om op een ongedwongen manier meer te weten te komen over biologische(dynamische) wijnen. Leonie haar visie past bij ons; eerlijke wijnen met een verhaal!

 

Ze heeft haar planning aangepast om aan te haken bij onze WijnWeek in de Beaujolais voor een samenwerking. Ze weet het verhaal achter onze wijn goed te vertellen!

 

  

Anne Lekkerkerker - Biologische wijngaard Domaine Lachat

Anna van der Burgt - Wijntuinen

"Leonie heeft met haar platform Cork and Clever op een persoonlijke en creatieve wijze bijgedragen aan meer zichtbaarheid voor Wijntuinen".

Het contact met Leonie was heel prettig en professioneel. Ze heeft zich echt verdiept in Wijntuinen en enkele wijnbelevingen zelf ondergaan bij onze wijnboer. Dit lees je terug in deze blog over de zakelijke tak van Wijntuinen (relatiegeschenken)
 

Pascal Noordover - Wijnkoperij van Paesen

Met Leonie heb ik als importeur van biologische wijnen in 2022 met succes een aantal unieke wijnboxen gelanceerd. Samen selecteerden wij de wijnen en gaven vorm aan de ‘look and feel’ van de online marketingcampagne.

 

Leonie geeft op haar originele en aansprekende manier invulling aan teksten; ze heeft mij geleerd hoe je een authentieke en consistente boodschap kunt brengen via de Socials en daarmee de bedoelde groep mensen te bereiken. Daarbuiten kan ze uitstekend proeven!

Diederik en Rose - Design & Wijn

We zijn blij dat we voor dit platform hebben gekozen voor een samenwerking rondom de release van de Nederlandse natuurwijn 'Super Tukker'.

Er is een match waar zij voor staat en wat wij willen vertellen. Knap hoe ze ons verhaal zo kernachtig heeft weten te omschrijven. De reel op Instagram als bonus is helemaal te gek!  

Diederik en Rose - Design & Wijn

Elvira Broersma - Wijngaard de Frysling

Leonie heeft een mooie vertaling gemaakt van ons ontspannen gesprek naar de blogpost over onze wijngaard. De nadruk ligt op onze holistische levensstijl en denkwijze. Ze begrijpt waarom en hoe we doen wat we doen. Dit lees je terug!

 

Wendy Holtes - Wijnliefhebster

De Full Monty wijnbox is mij goed bevallen! We hebben deze besteld om duurzame wijnen te ervaren en proeven, want deze zijn voor mij nog vrij onbekend. Leuk om op deze manier terecht te komen bij een aantal onbekende kleine wijnhuizen. Het was voor mij écht een geniet momentje, want ik drink niet veel alcohol. Mijn favoriet was toch wel de Curull 2019; voor mijn gevoel zat er een sprankeltje in. Ik hoop op nóg meer Cork and Clever wijnboxen

Toke Goossens - Wijnliefhebster

De wijnen uit de Indian Summer wijnbox zijn subtiel, waardoor ze minder 'hard' aankomen. Komt dit door het lage alcoholpercentage? De wijnen zijn lichtvoetig én hebben veel smaak! Door de volle smaak van de Fußer Sauvignon Blanc is deze heerlijk met de Aziatische keuken te combineren. De Silvaner heeft me verrast door de zachte sprankeling. Mooie wijnen om zowel te combineren of los te drinken met de borrel. 

Shardé @wijnhippie

Een lekker kampvuur maken, een dikke trui aan en met een goed glas wijn uit de Indian Summer Wijnbox genieten van deze mooie nazomerdagen!

Wil je weten hoe ik de wijnbox ervaren heb en hoe de sfeer samenkomt met de wijn? Lees het in mijn blog!  

Marion van Reeken - Wijnliefhebster

Nadat ik de e-wijngids uit nieuwsgierigheid ben gaan lezen, merk ik dat ik nu sneller een een wijn drink die onbespoten druiven bevat, dan een industriële wijn. Van 'maakwijn' naar 'smaakwijn'spreekt me aan! De fotografie in en rondom de wijngaard maakt het aantrekkelijk en de gids is goed leesbaar voor kenners en niet-kenners.  

Anne Lekkerkerker @domainelachat

De meerwaarde van deze e-wijngids is voor mij als biologische wijnboer heel helder; je steekt veel op over duurzame wijnbouw. Leuk om te lezen voor zowel wijnliefhebbers als cursisten van een wijnopleiding. Door de wijngids te lezen krijg je ook eindelijk duidelijkheid over al die termen en keurmerken op de wijnfles!

Femke - Wijnliefhebster

Met veel plezier heb ik de wijngids met prachtige beelden gelezen. De wereld van de biodynamie, het verschil tussen bio en duurzaam. Dit lees je allemaal terug. Het is wel duidelijk dat de toekomst van wijn hier ligt!

Eveline van Vliet - Creatieve merkmaker @ Buro Eef

De bewustwording die Leonie met Cork and Clever meegeeft vind ik supertof! Niet klakkeloos iets doen en opschrijven wat anderen doen, maar echt iets toevoegen op wijngebied en in je leefstijl.