Jouw onbespoten wijnplatform

Ervaringen

Lees wat wijnliefhebbers en wijnprofessionals voor ervaringen hebben op Cork and Clever en met het gezicht achter het wijnplatform, Leonie!   

Ervaringen

Elvira Broersma - Wijngaard de Frysling

Leonie heeft een mooie vertaling gemaakt van ons ontspannen gesprek naar de blogpost over onze wijngaard. De nadruk ligt op onze holistische levensstijl en denkwijze. Ze begrijpt waarom en hoe we doen wat we doen. Dit lees je terug!

 

Kim de Koning - Wijndivas

Een samenwerking met Leonie kan ik zeker aanbevelen; de interactie met haar is heel prettig. Ze weet de juiste vragen te stellen waardoor een interview geen marketing-pitch is. Wél echt een verhaal met beleving. Ze blijft haar eigen pure schrijfstijl trouw. 

Anne Lekkerkerker - Domaine Lachat

Cork and Clever is een mooi platform om op een ongedwongen manier meer te weten te komen over biologische(dynamische) wijnen.

Leonie haar visie past bij ons; eerlijke wijnen met een verhaal! Ze heeft haar planning aangepast om aan te haken bij onze WijnWeek in de Beaujolais voor een samenwerking. Ze weet het verhaal achter onze wijn goed te vertellen!

Anne Lekkerkerker - Domaine Lachat

Silvia en Sofia - Vasco Wijn

Leonie brengt met haar schrijfstijl echt iets unieks in het vertellen van verhalen. Ze denkt mee met wat jou bijzonder maakt en stelt hiervoor de juiste vragen om tot de kern te komen. Haar fotomateriaal is als een kers op de taart; origineel en prachtig van kwaliteit. Samenwerken met Leonie is voor ons een feestje!

Diederik en Rose - Design & Wijn

We zijn blij dat we voor dit platform hebben gekozen voor een samenwerking rondom de release van de Nederlandse natuurwijn 'Super Tukker'. Er is een match waar zij voor staat en wat wij willen vertellen. Knap hoe ze ons verhaal zo kernachtig heeft weten te omschrijven. De reel op Instagram als bonus is helemaal te gek!  

Thomas en Kiki - Les Tonneliers

We hebben veel reacties gekregen op de exclusieve blogpost rondom het verhaal van Les Tonneliers! Wijnliefhebbers krijgen hiermee een beter beeld van wat we nou precies in de Languedoc doen en wat we aanbieden.  

Thomas en Kiki - Les Tonneliers

Wendy Holtes - Wijnliefhebster

De Full Monty wijnbox is mij goed bevallen! We hebben deze besteld om duurzame wijnen te ervaren en proeven, want deze zijn voor mij nog vrij onbekend. Leuk om op deze manier terecht te komen bij een aantal onbekende kleine wijnhuizen. Het was voor mij écht een geniet momentje, want ik drink niet veel alcohol. Mijn favoriet was toch wel de Curull 2019; voor mijn gevoel zat er een sprankeltje in. Ik hoop op nóg meer Cork and Clever wijnboxen

Marion van Reeken - Wijnliefhebster

Nadat ik de e-wijngids uit nieuwsgierigheid ben gaan lezen, merk ik dat ik nu sneller een een wijn drink die onbespoten druiven bevat, dan een industriële wijn. Van 'maakwijn' naar 'smaakwijn'spreekt me aan! De fotografie in en rondom de wijngaard maakt het aantrekkelijk en de gids is goed leesbaar voor kenners en niet-kenners.  

Marlous Aarts - Wijnliefhebber

De wijngids heeft me op wijngebied geholpen met het integreren van een bewuste leefstijl. Door Leonie haar fijne en laagdrempelige manier van schrijven, wordt het in één keer duidelijk waar mijn kansen liggen op wijngebied. En dat met verrijking van smaak! De bonus wijngids somt concreet een aantal mooie wijnen op, ook ‘gewoon’ te koop in de supermarkt om de hoek.

Anne Lekkerkerker - Wijnboerin

De meerwaarde van deze e-wijngids ligt bij mij als biologische wijnboer heel helder; je steekt veel op over duurzame wijnbouw. Leuk om te lezen voor zowel wijnliefhebbers als cursisten van een wijnopleiding. Door de wijngids te lezen krijg je eindelijk duidelijkheid over termen en keurmerken op de wijnfles!

Eveline van Vliet - Creatieve merkmaker @ Buro Eef

De bewustwording die Leonie met Cork and Clever meegeeft vind ik supertof! Niet klakkeloos iets doen en opschrijven wat anderen doen, maar echt iets toevoegen op wijngebied en in je leefstijl.  

Lotte van Erp - Wijnliefhebster

Leonie inspireert me op Cork and Clever om meer lekkere en gezonde keuzes te maken rondom wijn. Ik drink liever af en toe een heerlijk kwalitatief glas wijn, dan klakkeloos een fles naar binnen gieten. Dat past ook beter in mijn leefstijl als fanatiek hardloopster. Het draait om balans!