Geschreven door: Leonie van der Voet
31 augustus 2023

Relatiegeschenk ervaren in de Nederlandse wijngaard!

Je zakelijke relatie verrassen via Wijntuinen

Terug naar het blogoverzicht.
Relatiegeschenk ervaren in de Nederlandse wijngaard!

Een saai traditioneel relatiegeschenk geven of ontvangen? Niet meer! Ik mocht met Cork and Clever via Wijntuinen een Nederlandse wijngaard in om tijdens de wandeling stiekem al een druif voor te proeven en te ervaren wat een Nederlandse wijnboer op zijn hals haalt. Een proeverij van een aantal Nederlandse biologische wijnen is ook wel aan Cork and Clever besteed. In deze blogpost verklap ik jou in welke wijngaard we werden uitgenodigd en hoe jij of jouw bedrijf aan dit en andere unieke duurzame geschenken komt. Jouw (zaken)relatie krijgt door deze onverwachte attentie gegarandeerd een impuls!   

Verrassing in de bus

De eerste verrassing wordt bij me thuis afgeleverd! Wanneer ik de strik van de sjieke zwarte cadeaubox losmaak, kan ik mijn nieuwsgierigheid bijna niet bedwingen. Het is vandaag niet mijn verjaardag of een andere feestdag en een cadeau ontvangen voelt speciaal.  

 

Via deze cadeaubox, met een flesje wijn en een paar leuke (gepersonaliseerde) gadgets, word ik uitgenodigd door Wijntuinen voor een wijnproeverij met rondleiding in de Nederlandse wijngaard De Colonjes

 

 

 

 

Wijntuinen cadeaubox | Relatiegeschenk
Deze cadeaubox brengt je in de wijngaard!

"De wijnboer weet wanneer je langskomt"

Online maak ik een afspraak via Wijntuinen met de wijnboer op een zelfgekozen beschikbaar weekend. Hoe leuk wanneer ik lees dat de wijnboer op de hoogte is gesteld van onze komst!   

 

We gaan een bijna tropische dag in augustus tegemoet in de biologische wijngaard De Colonjes te Groesbeek (omgeving Nijmegen). Ik verheug me erop om lekker buiten te zijn en te zien hoe de druiven erbij hangen dit seizoen!

Positief cadeau

  • Je wandelt (of dineert) heerlijk in de buitenlucht 
  • Je wordt op meerdere momenten verrast!
  • Je leert een lokale Nederlandse biologische wijngaard en zijn wijnen kennen
  • Je ervaart het cadeau maarliefst met zijn tweetjes! 
  • Je geeft of ontvangt een cadeaubox die volledig duurzaam verpakt is
  • Je doneert met ieder cadeau aan een mooi maatschappelijk initiatief

"Wijntuinen werkt alleen met lokale Nederlandse biologische wijnboeren samen"

Volle druiventrossen vullen de ranken tussen weelderige bloemen en kruiden. Stiekem proef ik een druif van de 'Pinotin'. Deze druiven hebben nog maar een paar weken nodig tot het oogstmoment in september. 

 

Wanneer we na een rondje wandelen in de wijngaard beneden spieken bij de tanks en vaten, is het heerlijk koel in de wijnkelder. Dit is de plek waar 'the magic happens'.

 

Dorst lessen

Het proeflokaal met openslaande deuren en zicht op de wijngaard ervaren we als een fijne plek om wijnen te proeven. Een aantal wijnen zoals de 'Knapse Witte' vullen ons proefglas, begeleidt door interessante feitjes en verhalen over deze specifieke Nederlandse wijnen. De druiven die we proeven zijn niet de standaard 'Chardonnay' en Merlot' kan ik je alvast verklappen! 

 

Het moment verlengen? Naderhand kun je nog gezellig plaatsnemen op het ruime terras of aan één van de picknicktafels tegen de druivenranken aan; hier zou je toch zo aan willen schuiven voor een diner in de wijngaard!

 

Proeven en wandelen in de Nederlandse wijngaard | Wijntuinen
Proeven en wandelen in de Nederlandse wijngaard | Wijntuinen

Het heft in eigen (wijn)handen nemen

Ben of ken jij diegene die de keuzes maakt rondom het uitkiezen van relatiegeschenken voor jouw bedrijf of organisatie?
 

Met deze wijnbeleving heb je een uniek, duurzaam en lokaal cadeau in handen, waarmee de gelukkige ontvanger op diverse momenten wordt verrast en aan jou(w) (merk) denkt! 

 

Tip; stuur deze blogpost meteen door naar de persoon of afdeling die de relatiegeschenken regelt; je ontneemt diegene namelijk een hele hoop speurwerk én je weet zeker dat je iets moois bijdraagt aan deze wereld (en jezelf)! #thankmelater  

Geen saaie doos

Nooit geweten dat een relatiegeschenk helemaal geen saaie traditionele box of enkel een fles wijn hoeft te zijn, die je geeft of ontvangt. Ik ben hoe dan ook fan van een 'doe' cadeau, omdat een ervaring je véél meer bijblijft. Dit is een leuke combinatie!

 

Het flesje wijn uit de cadeaubox komt namelijk ook helemaal goed; die maak ik op een later moment open. In gedachte sta ik dan weer even in de Nederlandse wijngaard.   

 

Een cadeau uit waardering geven of iemand bedanken is 'not just for Christmas'. Al zou deze box zéker niet misstaan onder je terugplantkerstboom.  

 

Ciao, Leonie

De gezichten achter Wijntuinen; Laura, Mark, Matthieu en Anna
De gezichten achter Wijntuinen; Laura, Mark, Matthieu en Anna

Clever info Wijntuinen

Heeft deze blogpost je nieuwsgierig gemaakt naar de mogelijkheden via Wijntuinen?

 

Neem contact op met Anna en het team van Wijntuinen om jouw wensen om te zetten naar een unieke wijnbeleving. 

 

Over Wijntuinen

Wijntuinen komt voort uit hun eigen behoefte om op belangrijke momenten in het leven iemand een ervaring cadeau te geven die nog lang doorklinkt. 
Laura, Mark, Anna en Matthieu van Wijntuinen vinden het belangrijk dat we met zijn allen aan de natuur en maatschappij denken. Daarom werken ze alleen met Nederlandse biologische wijnboeren en geven ze van ieder verkochte wijnstok een donatie aan een mooi maatschappelijk initiatief.

 

 

Delen:

Plaats een reactie

Yes, Cork and Clever mag mij flessenpost sturen!

Ik ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens volgens de privacyverklaring en ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.*